НЕМА ДАЉЕ: Двери шетају за Ђинђића – КОМЕРСАНТ

НЕМА ДАЉЕ: Двери шетају за Ђинђића

БЕОГРАД – Српски покрет Двери, „истакнути борац против евроатлантских вредности“, подржао је „Шетњу за Зорана“.

Подсећамо, Зоран Ђинђић је политичар који је радио „подно грејање“ непријатељске пропаганде и политике „великосрпске агресије као узрока рата у бившој Југославији“. По Ђинђићевом личном јавном признању, његова „политика“ је доживела крах и изигран је од стране Вашингтона и међународних фактора, по устаљеном принципу наивне марионете, одмах по свргавању Милошевића.

Србија није добила обећану међународну финансијску помоћ нити жељени третман и позицију на међународном пољу, говорио је тада Ђинђић, детаљно објашњавајући како су „по цео дан и ноћ звали разне телефоне и само су их пребацивали са једне на другу адресу“ и замајавали их невероватним причама о томе како је новац одобрен, али не може бити тренутно уплаћен.

Пре тога, Ђинђићу и његовој екипи је обећавано да ће Србија одмах први дан после свргавања Милошевића на рачун добити стотине милијарди долара. Буквално, не милиона, него милијарди. Познато је да је фински дипломата Марти Ахтисари управо то обећавао Ђинђићу, 100 милијарди долара први дан после свргавања Милошевића са власти.

Након спознаје да су се упозорења патриотских струја која су му спочитавана годинама остварила и када је попио „ногу тамо где треба“ од стране својих спонзора по извршеном задатку испоручивања Милошевића, Ђинђић прави заокрет и промовише платформу „Србија на добром путу“ у којој је главна порука била да морамо сами – „у се и у своје кљусе“. У питању је била слична политичка акција попут актуелне Вучићеве кампање „Будућност Србије“, где је Ђинђић обилазио Србију и „дизао морал“.

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

ПРАТИТЕ НАС НА ТЊИТЕРУ! :)

AdNow
Loading...