НОГО ОТПОЧЕО КАМПАЊУ: Да ли ће се Двери вратити себи!? – КОМЕРСАНТ

НОГО ОТПОЧЕО КАМПАЊУ: Да ли ће се Двери вратити себи!?

БЕОГРАД – Срђан Ного, народни посланик и један од челника Двери, кандидат је на следећим изборима за место председника покрета Двери.

О овоме је јавност известио Ного на друштвеним мрежама чиме је заправо и званично лансирао и отпочео своју кампању и борбу за место председника Двери.

Нешто раније, Бошко Обрадовић, актуелни председник Двери, оградио се од Ногове шетње београдским улицама са вешалима и истакао да ће Ного бити санкционисан, чиме су још једном потврђене огромне разлике у политичким гледиштима.

„Поштовани саборци, желим да вас обавестим да сам донео одлуку да се кандидујем за председника Српског покрета Двери на предстојећем изборном Сабору, о чему сам обавестио врх Покрета. Планирам да обиђем све градске и општинске организације, и упознам чланство са изборном платформом, планом и програмом. Очекујем да се видимо у вашем месту, и у конструктивном разговору заједнички допринесемо јединству и јачању Двери, и бољитку Србије. До победе, за живот Србије!“, написао је Ного у својој краткој објави на Фејсбуку.

– Нама су ове године редовни избори, то је нормална демократска процедура и о свему што имам обавестићу људе на органима Покрета у директном разговору са чланством. Избори су планирани да се одрже до Видовдана 2019. године, то је редовни изборни Сабор на којем ће се бирати сви органи Покрета – казао је Ного за „Ало“ и додао да очекује и кандидатуру актуелног лидера Покрета Двери.

– Бошко је најпрепознатљивије лице Двери и председник покрета, па би сасвим сигурно требало да се кандидује на тим изборима. Статут Двери омогућава сваком члану који испуњава прописане услове да се кандидује и ја, као неко ко је ту дуго, желим да искористим ту статутарну могућност – истакао је он и додао да ће јавно изаћи с тимом људи које кандидује и целокупним програмом, пише „Ало“.

Суноврат или преображај Двери…

Бошко Обрадовић је у последњих неколико година показао склоност ка сарадњи са неолибералним струјама, а највећи број чланства и гласача Двери, осуђује сарадњу са странкама и покретима које Двери у свом раду иначе означавају као непријатеље српског народа и државе Србије.

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

ПРАТИТЕ НАС НА ТЊИТЕРУ! :)

AdNow
Loading...