SKANDAL U VUČITRNU: Predsednik opštine preti otkazom zbog govora o Vučiću!

Foto: Savez za Srbiju

BEOGRAD / VUČITRN – Savez za Srbiju je objavio fotografiju dokumenta koji pokazuje da predsednik opštine Vučitrn, Aca Mišić, preti otkazom zaposlenom koji je u svom govoru na protestu „1 od 5 miliona“ u Kosovskoj Mitrovici, kako se navodi u tom dokumentu, doveo u kontekst Vučića i pojam „fašizam“.

Zaposleni kojem je prećeno je Aleksandar Stojanović, poverenik Narodne stranke za KiM.

Szs je najavio krivično gonjenje Ace Mišića, ali i direktno optužio predsednika Srbija, Aleksandra Vučića, za svojevrsni naprednjački teror na Kosovu i Metohiji.

Sramotno je što se vladajući režim okomio na Srbe koji misle svojom glavom i slobodno izražavaju svoje stavove, dok u isto vreme gaji prijateljske odnose sa Hašimom Tačijem i učestvuje u vladi Ramuša Haradinaja, stoji u saopštenju SzS.

Pitamo Aleksandra Vučića da li je moguće da mu je, u vremenu kada Srbi na Kosovu žive u nemogućim uslovima, prioritet dodatno gušenje njihovih sloboda i prava, kao i izgradnja kulta svoje ličnosti. Posao predsednika i njegovih izvršilaca nije da progone Srbe, već da ih štite, poručuju iz SzS.

loading...

Upozoravamo režim da prekine hajku na Aleksandra Stojanovića i na sve Srbe na Kosovu i Metohiji koji slobodno misle i žele da se slobodno izražavaju o svojoj sudbini, navodi opoziciona grupa u svom saopštenju.

Izvor: Komersant.rs

loading...

PRATITE NAS NA FEJSBUKU!

AdNow
Loading...