МАРТИНОВИЋ СЕ ОГЛАСИО: Господа нека бојкотује своје плате!

БЕОГРАД – Бојкот Скупштине Србије од посланика који припадају Савезу за Србију показује да они настављају са старом праксом да бојкотују своје обавезе, али не плату и све друге привилегије, рекао је шеф посланика СНС Александар Мартиновић и додао да ће напредњаци са коалиционим партнерима нормално наставити са радом.

Александар Мартиновић је на конференцији за новинаре у Скупштини Србије рекао да је пре неколико дана посланицима исплаћена плата и паушал, а да су „господа која бојкотују“ тај новац примила, а данас се, каже, нико од њих није појавио на седници.

Међу њима су, истиче, Мирослав Алексић (Народна странка), Балша Божовић (ДС), Драгољуб Мићуновић (ДС), Бошко Обрадовић (Двери), Санда Рашковић Ивић (Народна странка), Марко Ђуришић (СДС), Гордана Чомић (ДС).

„Плата се не одричу, паушала се не одричу, они само неће да раде и види се да се тај Ђиласов пелцер добро примио. То их је он научио да узимају паре, а да не раде“, рекао је Мартиновић и закључио да је политика Савеза за Србију – дајте нам што више пара и привилегија, али без обавеза.

loading...

Мартиновић је рекао и да лидери такозваног Савеза за Србију сваког дана говоре о грађанима, како се смрзавају, како се солидаришу са њима, а да им се нико од њих на протестима није обратио, што је, каже, незабележено у политичкој пракси.

„Политичари који организују протесте се не обраћају, зато што се плаше да ће народ нешто да им добаци, као што се десило Ђиласу. Када су га питали одакле му паре, он их је опсовао. Пошто не смеју сами да се обрате народу онда подмећу увек исте глумце из суботе у суботу. И то је у реду ако ће глумци бити председници владе, министри, међутим, они се боре да буду министри, а глумци су само фасада, и то лоша“, рекао је Мартиновић.

Извор: Танјуг

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

AdNow
Loading...