СИН ТРЕНЕРА ОРГАНИЗОВАО НАПАД НА СРПСКЕ ВАТЕРПОЛИСТЕ?! Полиција му одузела телефон са доказима

Сплитска полиција привела је тројицу хулигана који се доводе у везу са нападом на Ватерполисте Црвене звезде на сплитској риви, а један од ухапшених је син познатог сплитског фудбалског тренера!

Хрватски портал „Слободна Далмација“ сазнаје да приведени хулиган ради као конобар у једном кафићу на Риви, а полиција сумња да је управо он звао остале нападаче када су ватерполисти дошли у кафић. Због тога му је полиција одузела мобилни телефон.

Осим њега на испитивање су доведена још два мушкарца која се доводе у везу са нападом, а полиција за двојицом још трага.

„Полицијски службеници су јутрос у службене просторије довели тројицу мушкарца који се доводе у везу с нападом док се за двојицом још трага. Код једног од доведених мушкараца пронађен је и отети дрес“, поручила је раније данас Антонела Лолић, портпарол ПУ сплитско-далматинске.

loading...

Подсетимо, Ватерполисти Црвене звезде нападнути су у недељу у центру Сплита.

Четворица играча седела су на кафи око 13:40 сати на Риви, главном градском шеталишту, када им је пришла група младића и затражила од њих да скину тренерке са клупским обележјима, а потом насрнула на њих и почела да их туче.

Због овог инцидента утакмица Морнар – Црвена звезда је отказана.

Извор: Курир

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

AdNow
Loading...