Кнежевић: Милу Ђукановићу сам позајмио 50.000 евра да извуче Цанета Суботића из затвора у Москви

Председник „Атлас групе“ Душко Кнежевић тврди да је по налогу председника Црне Горе Мила Ђукановића платио 50.000 евра адвокату да извуче Станка Суботића Цанета из затвора у Москви.

Кнежевић каже да је тај новац исплатио из своје банке у Москви, а 50.000 евра му је касније вратио Ђукановић преко једне заједничке другарице.

„Тачно је да сам дао новац за Суботића. У том моменту налазио сам се у Вили у Ужичкој у Београду заједно са Милутином Мркоњићем, Борисом Тадићем и Микијем Ракићем, јер сам по Ђукановићевом задатку ишао тамо да СПС направи коалицију са ДС-ом како Војислав Коштуница не би више био премијер“, рекао је Кнежевић за подгорички портал „Борба“.

Он каже да га око 21.00 час назвао Ђукановић, питао да ли хитно може да пошаље 50.000 евра неком адвокату у Москви за Станка Суботића и напоменуо да је то јако хитно.

loading...

„Позвао сам једног од службеника банке у Москви и наложио му да оде до банке и однесе паре из моје личне благајне, по инструкцијама које смо добили“, открива Кнежевић.

Он претпоставља да су га српске службе снимале током овог састанка у Београду и од тада Борис Тадић почиње са његовим прогоном.

„Тачно је и да сам заказивао састанак Суботића са Мирославом Мишковићем, јер ме је то замолио Ђукановић. Све у вези састанка сам договарао са Ђукановићем“, рекао је Кнежевић.

Он каже да није прихватио захтев Ђукановића да земљиште код Аеродрома у Београду, које се води на Суботића, „пребаци на себе“.

Извор: Блиц

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

AdNow
Loading...