НОВИ СКАНДАЛ У ЦГ: Мило сазидао вилу од 10 милиона и отео градско земљиште да направи … – КОМЕРСАНТ

НОВИ СКАНДАЛ У ЦГ: Мило сазидао вилу од 10 милиона и отео градско земљиште да направи …

Власник „ничије куће“ у елитном делу Подгорице вредне десет милиона евра, за коју је шира јавност сазнала након што је бизнисмен Душко Кнежевић саопштио да је саграђена за председника Црне Горе Мила Ђукановића, отео је градску имовину да би на њој саградио паркинг за себе и своје пријатеље, саопштила је Права Црна Гора.

Реч је о парцели 2594/1, која се у катастру води као ливада 5. класе од укупно 4.695 метара квадратних. У листу непокретности се може видети да је носилац права заправо главни град Подгорица, односно да та земља припада свим грађанима нашег града, изјавио је генерални секретар Праве Црне Горе Владислав Дајковић.

„Ипак, као што је очигледно све у Црној Гори наопако, тако је наопако квалификована ова парцела. Дакле, по сателитским снимцима се јасно види да се не ради о ливади 5. класе, вец́ о густој шуми која је на екоцидан начин посечена да би се Ђукановић у направио огромни паркинг који приличи вили од десет милиона евра“, додао је Дајковић.

Уништени чемпреси и борови сведоче да се ради о ништа мањем екоциду од онога у Бару. Једина разлика између ова два случаја, иза која подједнако стоје руководиоци Демократске партије социјалиста, јесте што је у случају луксузне виле украдено градско земљиште.

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

ПРАТИТЕ НАС НА ТЊИТЕРУ! :)

AdNow
Loading...