ТОМА И ЈА ПРАВИМО СТРАНКУ, ПА ИДЕМО НА ПРОТЕСТ У БЕОГРАД! Веља Илић најављује ВЕЛИКИ БУМ у српској политици – КОМЕРСАНТ

ТОМА И ЈА ПРАВИМО СТРАНКУ, ПА ИДЕМО НА ПРОТЕСТ У БЕОГРАД! Веља Илић најављује ВЕЛИКИ БУМ у српској политици

Некадашњи председник Србије, оснивач СНС Томислав Николић и лидер Нове Србије Велимир Илић праве нову политичку опцију, која ће бити десно оријентисана и придружиће се протестима у Србији.

Да се озбиљно ради на стварању једне нове десничарске опције за Еспресо говори и лидер Нове Србије Велимир Илић и потврђује да је о свему упознат и Томислав Николић.

– Томи су врата увек отворена. Ми правимо Национални центар, Николића још нисмо директно укључили, али он је ту, ту су и његови најближи сарадници. Николић нам дугује, ми смо га довели на власт, он и ми смо победили на изборима и сада када је читава гарнитура која је била уз њега скинута он треба да се укључи код нас. Ми смо урадили све да дођемо на власт, а не да на власти буде Ана Брнабић, НАЛЕД, геј лоби… С Томом сам увек био добар, увек је био коректан према мени, уосталом, с њим сам и склопио споразум о коалицији НС и СНС. Све што смо се договорили, он је испоштовао до краја. – каже Илић.

Према његовим речима, у странци коју ће формирати с Николићем има доста људи из политике.

– Наша опција биће десничарска. Биће ту доста разочараних радикала, напредњака, социјалиста… Сви се још окупљамо и биће ту пуно признатих људи од струке и када се окупимо сви ћемо заједно на протесте – најављује Илић.

Према његовим речима он има добру сарадњу са Томиславом Николићем.

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

ПРАТИТЕ НАС НА ТЊИТЕРУ! :)

AdNow
Loading...