НАШИ НАПАЛИ ЧЕПУРИНА: Орден светитеља прогонитељу Цркве!?

БЕОГРАД – Српски народни покрет Наши је објавио још један допис упућен на адресу руског амбасадора у Београду, Александра Васиљевича Чепурина и ово је само један од критичких дописа које амбасадору Чепурину шаље овај покрет у последњих два месеца.

У саопштењу се СНП Наши обраћа руском амбасадору, те руском лидеру Владимиру Путину и руским властима, оштро критикујући Путинов потез додељивања ордена председнику Србије, Александру Вучићу.

Да ли је одликовање Александра Невског великог православног светитеља, спало на то да га добијају управо они који уништавају православну веру и традицију и који се залажу за издају Косова и Метохије које је православна колевка не само Срба већ и читавог човечанства?, стоји у допису.

СНП “Наши” поставља питање Александру Чепурину амбасадору Руске Федерације да ли то председник Путин подржава Александра Вучића у предаји Косова и Метохије у руке шиптарских терориста?, поручују Наши.

Александар Вучић је човек који се отворено бори против свих вредности за које би требао да се добије орден Александра Невског, а издаја и предаја стотина православних светиња у руке шиптара свакако не може бити чин за част и одликовања, стоји у допису руском амбасадору.

СНП “Наши”, наводе у свом допису руској амбасади, овакав гест од стране председника Руске Федерације сматра отвореним антисрпским чином и увредом за све Србе.

Слали писмо и Путину

Раније је овај покрет слао допис на адресу руског председника у којем су, између осталог, навели „да је Александар Вучић доведен на власт од стране западних агентура и да није изабран на демократски начин, већ бруталном крађом избора, застрашивањем грађана и медијском манипулацијом. Александар Вучић је заговорник и заробљеник ЕУ квази-политике и његови сарадници и он лично своје право лице су оголили управо својим бесрамним и болесним нападима на српску Цркву у протеклих пар месеци“.

Српском народу се већ дужи период од стране председника Путина шаље једна веома лоша и тешка порука која додатно отежава укупну политичку борбу за Космет већ претерано страдалог српског народа и даје ветар у крила политици Александра Вучића, који у Србији, својом медијско-бирократском апаратуром води отворени рат против СПЦ , црквених великодостојника, али и свих оних родољуба који су против његове намере да спроведе издају Косова и Метохије, писали су СНП Наши руском лидеру почетком децембра прошле године.

Извор: Комерсант.рс

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!