НАШИ НАПАЛИ ЧЕПУРИНА: Орден светитеља прогонитељу Цркве!? – КОМЕРСАНТ

НАШИ НАПАЛИ ЧЕПУРИНА: Орден светитеља прогонитељу Цркве!?

БЕОГРАД – Српски народни покрет Наши је објавио још један допис упућен на адресу руског амбасадора у Београду, Александра Васиљевича Чепурина и ово је само један од критичких дописа које амбасадору Чепурину шаље овај покрет у последњих два месеца.

У саопштењу се СНП Наши обраћа руском амбасадору, те руском лидеру Владимиру Путину и руским властима, оштро критикујући Путинов потез додељивања ордена председнику Србије, Александру Вучићу.

Да ли је одликовање Александра Невског великог православног светитеља, спало на то да га добијају управо они који уништавају православну веру и традицију и који се залажу за издају Косова и Метохије које је православна колевка не само Срба већ и читавог човечанства?, стоји у допису.

СНП “Наши” поставља питање Александру Чепурину амбасадору Руске Федерације да ли то председник Путин подржава Александра Вучића у предаји Косова и Метохије у руке шиптарских терориста?, поручују Наши.

Александар Вучић је човек који се отворено бори против свих вредности за које би требао да се добије орден Александра Невског, а издаја и предаја стотина православних светиња у руке шиптара свакако не може бити чин за част и одликовања, стоји у допису руском амбасадору.

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

ПРАТИТЕ НАС НА ТЊИТЕРУ! :)

AdNow
Loading...