КАРИЋ ВЕЋ ДОБИО ОРДЕН НЕВСКОГ: Још пре две године – Јеремић сада „честитао обојици“! – КОМЕРСАНТ

КАРИЋ ВЕЋ ДОБИО ОРДЕН НЕВСКОГ: Још пре две године – Јеремић сада „честитао обојици“!

БЕОГРАД – Богољуб Карић, један од највећих српских бизнисмена, већ је одликован Орденом Александра Невског, а о томе пише Вук Јеремић, председник Народне странке и један од челника Савеза за Србију.

Наиме, Јеремић тврди да Путин гаји лични презир према Вучићу као и према Милу Ђукановићу, те да је орденом нижег ранга понизио Вучића.

Јеремић се већ неко време бави том темом и објавио је неколико информација, а између осталог и да је Карић већ добио исти орден пре две године.

Богољуб Карић је познат по великом доприносу јачању веза између Русије и Србије, како на привредном, тако и на културном и друштвеном пољу. Не крије своју љубав према Русији и руском народу, а често се и јавно експонира као русофил у себи својственом стилу.

„Честитам обојици!“, пише Јеремић на Твитеру.

Подсећамо, вест да је Владимир Путин одликовао председника Србије, Александра Вучића, изазвала је жестоке и различите реакције у српској јавности и народу, где се чују гласови противљења и најоштрије, крајње негативне критике овог политичког потеза Владимира Путина и званичног Кремља.

Најоштрији су СНП Наши који су послали неколико дописа руској амбасади поводом односа званичне Москве наспрам актуелних власти у Србији, а у последњем допису питају амбасадора Чепурина „да ли Путин помаже Вучићу у издаји Косова и Метохије!?“.

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

ПРАТИТЕ НАС НА ТЊИТЕРУ! :)

AdNow
Loading...