СТОЈИЧЕВИЋ УПОЗОРАВА: Сорош ровари и у СПЦ – постоје необориви докази! – КОМЕРСАНТ

СТОЈИЧЕВИЋ УПОЗОРАВА: Сорош ровари и у СПЦ – постоје необориви докази!

БЕОГРАД – Аутор нове књиге на српском тржишту „Мрежни рат против Срба“, Слободан Стојичевић, у интервјуу за Правду, упозорава да је Сорошева мрежа пустила „пипке“ и у Српској православној Цркви и да, како каже, о томе постоје чак и на интернету јавно доступни документи и докази.

Стојичевић каже да крајњи циљ „мрежног ратовања“ није само поробљавање наше државе или само окупација наше територије већ што је много, много важније: сламање воље за отпором против окупатора, губитак националног поноса, сегментирање друштва на мање „интересне групе“ и укључивање значајног дела становништва кроз те „уже интересне групе“ у окупаторске пројекте.

Ми већ сада, истиче Стојичевић, можемо видети да се кроз медије, државне органе, разне „кампање“, друштво раслојава, дроби, мрви на разне мале интересне групе и да се „међународни фактор“ промовише као заштитник појединих група.

На тај начин се разбија осећај националне припадности а јача осећај припадности у првом реду одређеној ужој друштвеној групи, објашњава аутор ове књиге.

На питање да ли у мрежном ратовању против Срба учествује само Америка и која је улога Америке као осведочено нашег највећег непријатеља, Стојичевић објашњава да „Америка није сама у томе“.

„Сједињене Америчке Државе су агресор. На глобалном нивоу. Али „операције базиране на ефектима“ не реализују само САД. Оне их (највећим делом мада не у потпуности) осмишљавају и планирају. Али у самој реализацији, вољно или под присилом, учествују и све колоније, укључујући и ЕУ као једну од најважнијих колонија.“, каже Стојичевић.

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

ПРАТИТЕ НАС НА ТЊИТЕРУ! :)

AdNow
Loading...