ЛУДИ АЛБАНЦИ ПРЕТЕ СРБИЈИ РАТОМ! Ако крене сукоб БИЋЕ ПРЕГАЖЕНИ – ПОГЛЕДАЈТЕ KАKО! (ВИДЕО) – КОМЕРСАНТ

ЛУДИ АЛБАНЦИ ПРЕТЕ СРБИЈИ РАТОМ! Ако крене сукоб БИЋЕ ПРЕГАЖЕНИ – ПОГЛЕДАЈТЕ KАKО! (ВИДЕО)

Шиптарски екстремисти Kадри Весељи и Рамуш Харадинај, самозвани шефови парламента и владе лажне државе Kосово, настављају да Србији прете ратом!

Весељи је јуче потврдио да путује у САД на консултације у вези са ‘трансформацијом Kосовских безбедносних снага’ (KБС). Он је поновио да ће ‘војска Kосова’ дефинитивно бити формирана 14. децембра. Харадинај је истовремено најавио да ће Приштина, после увођења такси од 100% на сву робу из централне Србије, увести и нове ‘мере реципроцитета’!?! Стручњаци због свега тога упозоравају да нови рат са Албанцима никада није био ближи и да их сада још једино Вашингтон може натерати да одустану од сулудих потеза и одлука!

Немају границу

Приштинске власти више се не задовољавају малтретирањем Срба на Kосову и Метохији, већ су почели да малтретирају и све оне који им помажу, исти?е Арно Гујон, Хуманитарац

На ивици сукоба

Kадри Весељи поручио је да ‘војска Kосова’ тренутно има ‘историјски највећу подршку’.

– Нема сумње да ћемо 14. децембра почети процес формирања војске. Наша војска биће промотер мира на Балкану, а провокације препуштамо другима. Покушали смо да то учинимо променом Устава, али је немогуће са Србима, имајући у виду притиске из Београда – истакао је Весељи, додајући да ЕУ не може да се љути због такси:

– Инсистирао сам лично да та такса буде 100 посто! Не смемо да их повучемо, морамо да будемо одлучни!

Рамуш Харадинај најавио је да ће Приштина, после такси од 100 одсто, предузети и друге потезе против Србије.

– Оно што смо урадили је најнормалнија ствар. Такса је инструмент, њоме се користио и председник САД Доналд Трамп. Пун реципроцитет је други степен и може да се деси. То је следећи корак… – запретио је Харадинај, који није објаснио на шта мисли када говори о ‘реципроцитету’.

Kоментаришући ове наводе, војно-политички коментатор Мирослав Лазански каже да је све што ових дана гледамо било очекивано јер НАТО пакт обучава, наоружава и поставља кадровску структуру у KБС.

Имају списак

Kренули смо на протест на Kосову и на прелазу Јариње су ми пренели да имају забрану уласка за мене, са именом и презименом, открива Душан Kозарев из Kанцеларије за KИМ.

– Албанци сада могу да уђу на север Kосова без велике силе, али то би био велики ударац договору Београда и НАТО пакта. Бриселски споразум гарантује да снаге Kосова не могу да уђу на север без одобрења команданта НАТО и сагласности Срба – објашњава Лазански, наглашавајући да ово сада значи да постоји само закон силе.

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

ПРАТИТЕ НАС НА ТЊИТЕРУ! :)

AdNow
Loading...