БЕЋКОВИЋ ОБЈАСНИО: Црногорци зашто живите у Србији, кад је Србија ОКУПАТОР? – КОМЕРСАНТ

БЕЋКОВИЋ ОБЈАСНИО: Црногорци зашто живите у Србији, кад је Србија ОКУПАТОР?

Црногорац није Његош, Марко Миљанов ни сердар Јанко Вукотић, јер су они Срби. А Срби нису неки други народ, већ окупатори.

– Тога се нијесу сетили Херцеговци или Сремци. Тако Црногорац није Његош, Марко Миљанов ни сердар Јанко Вукотић, јер су они Срби. А Срби нису неки други народ, већ окупатори, казао је Бећковић.

Он је рекао да се нико не бави тиме што се измишља црногорска нација, оценивши да су те измишљотине у служби нечег много важнијег и дубљег што се, можда, иза брда ваља.

– Ово је претходница нечега што прети свету и што би требало да забрине сваког одговорног човека. Како нико на то ко би требало, не устаје, онда се јавља та помисао да има разлога за бригу. Само је питање да се и ми не придружимо и да не буде по оној пословици, `где су сви ћорави и ти затвори једно око`, него да не одустанемо од подршке, поручио је Бечковић.

Он је додао да данас има више Црногораца у Србији него у Црној Гори и напоменуо да још није чуо да је неко из Србије отишао да живи у Црну Гору, а да неко из ње није желио да оде код „тог окупатора“.

Говорећи о Косову и Метохији, Бећковић је оценио да је Србија без Космета пресечена трупина без својих удова, која личи на богаља.

– Журба да се нешто у вези Космета смути овог викенда па да је то готово до идуће недеље, провидна је. Подсетићу на речи патријарха који је рекао да ко издржи до краја, тај ће се спасити, напоменуо је Бећковић.

Он је истакао да су резултати избора у БиХ велики пораз оних који су били против (новоизабраног српског члана Председништва БиХ) Милорада Додика, јер је било много оних који су се мешали у изборе.

– Било је много различитих руку умешано у ту причу и зато сам уверен да је његова победа њихов велики пораз, рекао је Бећковић.

Он је оценио да је са Додиком занимљиво, јер не оставља дилему о томе шта хоће и мисли.

– С Додиком сте начисто шта он мисли и шта хоће, тако да он не личи на овдашње политичаре. Људи су се управо тога зажељели, па мисле `ако он то сме да каже, можда ћу смети и ја`, рекао је Бећковић за Алтернативну телевизију.

Бећковић је рекао да се Срби данас боре дипломатским средствима и да ће у томе бити једна врло важна епоха „ћерања“.

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

ПРАТИТЕ НАС НА ТЊИТЕРУ! :)

AdNow
Loading...