ЗВЕЗДА ЗАПАЛИЛА РЕГИОН: Хрвати одушевљени српским шампионом! Ево како величају успех црвено-белих против Ливерпула – КОМЕРСАНТ

ЗВЕЗДА ЗАПАЛИЛА РЕГИОН: Хрвати одушевљени српским шампионом! Ево како величају успех црвено-белих против Ливерпула

Просто се утркују у похвалама, које само сипају на рачун изабраника Владана Милојевића. Сваки наслов је права прича за себе, али кренимо редом.

Хрватски портал „Index.hr“ је оценио да је ово „једна од највећих сензација у историји Лиге шампиона“. Нису застао на томе, већ је говоорио о томе како су црвено-бели потпуно надиграли Ливерпул уз велики број пропратних вести.

„Jutarnji.hr“ је такође одушевљено писао о победи изабраника Владана Милојевића уз истицање чињенице да је ово први пораз „Црвенима“ у сезони. Посебан утисак је на њих оставио Милан Павков, али и осам минута у којима је Звезда просто помела Ливерпул.

Без сваке сумње наслов који је показао највеће одушевљење, уједно је и најдужи који се могао прочитати у уторак увече у хрватским медијима:

„Звезда у осам минута срушила велики Ливерупу! Српски првак стигао до једне од највећих победа у историји и нанео „Црвенима“ први пораз у сезони“.

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

ПРАТИТЕ НАС НА ТЊИТЕРУ! :)

AdNow
Loading...