BANDIĆ SE PERE: Ako je toliko crn, zašto Palmu policija nije zaustavila na granici i vratila u Srbiju? – KOMERSANT

BANDIĆ SE PERE: Ako je toliko crn, zašto Palmu policija nije zaustavila na granici i vratila u Srbiju?

Izvinjenje od Bandića je najpre tražio bivši HDZ-ovac, sada gradski odbornik u zagrebačkoj skupšti, Zlatko Hasanbegović, a potom i hrvatski veterani.

Bandić je uz izvinjenje rekao da Markovića ne bi pozvao u posetu i ugostio da je znao šta je, kako je naveo, Marković radio devedesetih.

– Kad su branitelji u pitanju neću progutati jednu žabu nego 100 žaba. Znao sam da je gospodin Dragan Marković Palma petostruki gradonačelnik Jagodine i zastupnik u Skupštini, ali nisam znao da je bio na svadbi kod Arkana, da je Arkanov prijatelj. Nemam pojma o tome – rekao je Bandić na konferenciji za novinare.

Da je, kako je rekao, znao s kim je sve Marković u Jagodini pio kafu 1991, 1992. i 1993. godine „normalno da ne bi to radio“.

Poručio je da se Domovinski rat završio, Hrvatska je, kazao je, u tom ratu pobedila i jedine „persone non grata“ u Hrvatskoj su ratni zločinci.

– Ako je toliko crn, zašto Palmu policija nije zaustavila na granici i vratila u Srbiju? -upitao je Bandić.

Na posetu Markovića Palme osvrnuo se i načelnik Gradske policije Miro Laco koji je na pitanje novinara da li je znao ko je Marković, odgovorio da njegova funkcija nije da analizira takve osobe i njihovu istorijsku ulogu.

loading...

PRATITE NAS NA FEJSBUKU!

PRATITE NAS NA TNJITERU! :)

AdNow
Loading...