БАНДИЋ СЕ ПЕРЕ: Ако је толико црн, зашто Палму полиција није зауставила на граници и вратила у Србију? – КОМЕРСАНТ

БАНДИЋ СЕ ПЕРЕ: Ако је толико црн, зашто Палму полиција није зауставила на граници и вратила у Србију?

Извињење од Бандића је најпре тражио бивши ХДЗ-овац, сада градски одборник у загребачкој скупшти, Златко Хасанбеговић, а потом и хрватски ветерани.

Бандић је уз извињење рекао да Марковића не би позвао у посету и угостио да је знао шта је, како је навео, Марковић радио деведесетих.

– Кад су бранитељи у питању нећу прогутати једну жабу него 100 жаба. Знао сам да је господин Драган Марковић Палма петоструки градоначелник Јагодине и заступник у Скупштини, али нисам знао да је био на свадби код Аркана, да је Арканов пријатељ. Немам појма о томе – рекао је Бандић на конференцији за новинаре.

Да је, како је рекао, знао с ким је све Марковић у Јагодини пио кафу 1991, 1992. и 1993. године „нормално да не би то радио“.

Поручио је да се Домовински рат завршио, Хрватска је, казао је, у том рату победила и једине „персоне нон грата“ у Хрватској су ратни злочинци.

loading...

– Ако је толико црн, зашто Палму полиција није зауставила на граници и вратила у Србију? -упитао је Бандић.

На посету Марковића Палме осврнуо се и начелник Градске полиције Миро Лацо који је на питање новинара да ли је знао ко је Марковић, одговорио да његова функција није да анализира такве особе и њихову историјску улогу.

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

ПРАТИТЕ НАС НА ТЊИТЕРУ! :)

AdNow
Loading...