РОДИТЕЉИ НА КиМ ТРАЖЕ ЗАШТИТУ: Брутална малтретирања српске деце у Ораховцу! – КОМЕРСАНТ

РОДИТЕЉИ НА КиМ ТРАЖЕ ЗАШТИТУ: Брутална малтретирања српске деце у Ораховцу!

КОСОВО И МЕТОХИЈА – Група албанских дечака из Ораховца данима малтретира српску децу која се играју на игралишту у горњем делу града и на простору пред самом црквом, сазнаје РТВ Ким од родитеља који су покренули петицију са захтевом да Полиција заштити нихову децу.

Од вербалних напада кроз псовке и различите увреде, од пре два дана напади су се претворили у претње ,,металним боксером“, наводе родитељи у писму представницима Полиције и Привременом орагану Општине Ораховац.

Како даље наводе, у одбрани свога брата и остале деце, ускочио је српски младић Никола Матић који је потом приведен па пуштен из притвора.

„У тренутку када се дечак са боксером устремио ка њему, овај га је одгурнуо и ударио. Дечаци су се разишли да би отац албанског дечака после претњи и вербалних напада пријавио случај КПС-у и српски младић завршио у притвору“, објаснили су родитељи.

Стотинак родитеља и осталих грађана се на овај корак одлучило због све учесталијих вербалних и физичких напада албанских дечака на српску децу у Ораховцу.

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

ПРАТИТЕ НАС НА ТЊИТЕРУ! :)

AdNow
Loading...