ПРИШТИНА ЗВЕЦКА ОРУЖЈЕМ! Тачи хоће РАТ, пропали преговори у Бриселу? – КОМЕРСАНТ

ПРИШТИНА ЗВЕЦКА ОРУЖЈЕМ! Тачи хоће РАТ, пропали преговори у Бриселу?

Делегација лажне државе Косово саботирала је нову рунду преговора у Бриселу којим покушава да се нађе компромис за решавање косовског проблема.

Приштинска страна предвођена , председником лажне државе Хашимом Тачијем, јасно је свим европским званичницима поручила да никада и ни по коју цену неће пристати на заједничко мирно решење око Косова и да је за њих једина опција да Србија призна њихову независност?! Они су тиме по ко зна који пут показали да само ратом желе да решавају вишедеценијске проблеме и да нису спремни ни на какве уступке и дијалог.

Терају своје

Висе обавештених извора из Брисела пренело је да је Тачи, заједно сакардијем Весељијем, Рамушом Харадинајем и Беџетом Пацолијем одбио било какве разговоре о решењу косовског чвора.

– Приштинска делегација с еод почетка понашала бахато и безобразно! Као да су дошли у Брисел да би саботирали дијалог. Свима су јасно ставили до знања да ни на какав компромис нису спремни. Једнио „решење“ које су понудили јесте да Србија призна ову такозвану државу . Тако се не воде озбиљни разговори којима с ежели постићи мирно и одрживо решење. С таквим ставом нигде нећемо стићи, јер они очигледно не презају ни од оружаног сукоба – каже извор.

loading...

Да Приштина није спремна ни на какав компромис званично је медијима потврдио и сам Тачи.

Само то и знају

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

ПРАТИТЕ НАС НА ТЊИТЕРУ! :)

AdNow
Loading...