15 ДАНА ЈЕ СПАВАО НА КРОВУ И ЈЕО КОНЗЕРВЕ: За ову ТАЈНУ АРКАНОВУ ОПЕРАЦИЈУ сигурно нисте чули! (ФОТО)

Божидар Спасић открио је нешто невероватно

Божидар Спасић, бивши шеф специјалног тима Службе државне безбедности, испричао је невероватну анегдоту о Аркану и Гишки.

Ова прича се појавила на Фејсбук страници „Легенде деведесетих“.

Преносимо је у целости:

– Нас нису интересовали људи који су радили са дрогом, били су нам потребни јаки и храбри момци попут оних који су пљачкали банке као што су били Аркан и Гишка. Тако су једном бежали из пљачке и попели су се на неку грађевину.

Сви полицајци су одустали од потере сем једног који је онако задихан стигао до њих али су уперили пиштољ у њега, наредили да се скине го и да се врати назад тако понижен. Када смо чули за те приче, сматрали смо да су нам потребни такви људи за извођење операција.

Када је Аркан требало да изведе једну од таквих операција против шиптарске емиграције, он је морао да 15 дана спава на крову. Требало је да прати 3 нека лица, међутим у једном тренутку се накупило њих 15 на једном састанку где су се договарали да убијају српске полицајце на Косову.

Аркан је нама рекао: Ја ако бих бацио две бомбе, могао бих да побијем цео овај комитет! Ми смо му рекли: Не, никако, уздржи се и држи се своје операције. Тако да је он на том крову био 15 дана и јео конзерве док није био повољан тренутак и ликвидирао без проблема сва та три лица. Чим је обавио задатак, кренуо је овамо, тако да, док се опасуљила тамошња полиција шта се десило, док су започели истрагу, он је већ био у Југославији.

Boža Spasić: Nas nisu interesovali ljudi koji su radili sa drogom, bili su nam potrebni jaki i hrabri momci poput onih…

Posted by Legende devedesetih on среда 23. мај 2018.

 

Извор: Espreso.rs

БОНУС ВИДЕО

Си Ђинпинг писао Вучићу: Сарадња у свим областима

/// ЗДЕС

Loading...