ВЕДРАНА РУДАН О ОСИРОМАШЕНОМ УРАНИЈУМУ: „Вучић је четник, али свака му част!“

Хрватска књижевница, колумнисткиња и блогерка Ведрана Рудан свој последњи блог посветила је српском председнику Александру Вучићу.

Блог под називом „Гоод Морнинг, Вучићу“ који је објављен на страници рудан.инфо преносимо у целости и оригиналу:

„Не би смјела хвалити Вучића, Вучић је четник, то је учинио зато јер се жели приближити Русима…”, говоре око мене знанци који су сви одреда, укључивши и мене, врхунски политички аналитичари.

Па ипак, ај, ето, без икаквих ограда, кад је о овој теми ријеч, поздрављам потез господина Вучића. Свака му част. Он је први и једини на просторима Југославија изрекао “осиромашени уран” кад је у Београду отворио “Онкологију 2”. Остале вође на простору Југославије шуте на ту тему јер су на платној листи Сијача Осиромашеног Урана.

Годинама пишем што су нам Амери учинили засипајући нас осиромашеним ураном. Идућих неколико милијарди година на овим ће просторима рак бити оно што ће најуспјешније ницати. Косово, Србија, БиХ, Хрватска, с нагласком на Косово, Србија и БиХ су неограђени концентрацијски логори. Људи у њима умиру у најстрашнијим мукама и ту отварање “Онкологије 2” Србима неће много помоћи. Требат ће отворити и Онкологију, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 100, 300… Узалуд.

За незналице. Што су нам Амери учинили? Цлинтон је крвави рат на Балкану закључио одлуком, “уосталом све Југославене треба побити”. И би тако. Неки цркавају у најстрашнијим мукама, други не знају да ће цркавати јер немају лове за приватне прегледе, трећи су цркнути у очевој сперми, четврти у мајчином трбуху, пети су наши прапрапрапраунуци који ће бити потомци цркнутих предака обогаћених осиромашеним ураном.

Гдје су ми докази? Нисмо једини које су Амери осудили на агонију дугу неколико милијарди година. Ирачани нису боље прошли. Ни Амери који су их гађали. Данас амерички војници који су ратовали у Ираку покушавају на животу одржати своју ретардирану, унакажену дјецу.

Талијански војници су на Косову провели неко вријеме након америчких напада. Родбина је дигла фрку кад су кренули умирати један за другим. Исту су судбину доживјели талијански војници који су “чистили” терене у БиХ.

На Косову се, вјеројатно није разговарао са оцем, предуго задржао и син некадашњег потпредсједника Америке Јосепха Бидена. Умро је од леукемије као и они талијански војници. Додуше, можда је то ипак само случајност, казна Божја оцу који се бави најодвратнијом политиком у повијести човјечанства?

Тко брине о геноцидираним Хрватима и Хрватицама, раком изгриженој дјечици? Наши политичари се баве, откако “имамо Хрватску”, само богаћењем. Јебе се њима за нас сиромашне који од богатства имамо само себе, дјецу и будућу дјецу богате осиромашеним ураном.

Знам, текст би боље изгледао да је “осиромашеног урана” мање, али ја сам, нажалост, једина у Хрватској која дрви по тој теми већ годинама и узалуд. Згрожена сам чињеницом да око мене млади људи умиру у толиком броју и да то баш никоме није тема.

У Хрватској још није отворена “Онкологија 2”, неће ни бити. Наш се премијер не намјерава “приближити Русима”. Мисли, криво мисли, да ће рак његову дјечицу заобићи јер моћ и новац све лијече. Хрватски лијечници, они малобројни који су још остали овдје, не би се с њим сложили.

Loading...