AMERIČKI PREDSEDNIK U STRAHU: Rusi imaju snimak, bivši direktor FBI otkrio Trampovu najmračniju tajnu

Analitičari tvrde da je upravo ovo razlog što je Tramp izrežirao krizu u Siriji i noćas napao jednu suverenu zemlju.

Predsednik SAD Donald Tramp brutalno je danas na Tviteru izvređao bivšeg direktora FBI Džejmsa Komija zbog detalja iz njegove knjige „Viša lojalnost: Istina, laži i vođstvo“, u kojoj otkriva da Rusi poseduju porno-snimak šefa SAD na kojem protitutke uriniraju po njemu!

Kako se pretpostavlja, upravo bi Trampov strah da ne ostane bez fotelje u Beloj kući zbog seks-skandala, mogao biti glavni razlog za mučki napad na Siriju u noći između petka i subote.

– Džejms Komi, čovek koji uvek sve završava loše, ostaće upamćen kao najgori direktor FBI u istoriji – napisao je Tramp.

Privilegije advokatskih klijenata su sada prošlost. Imam mnogo advokata koji se verovatno pitaju kada će njihova kancelarija, pa čak i domovi biti napadnuti. Svi advokati su veoma zabriuti – dodao je Tramp.

– Nikada nisam pitao Komija za njegovu ličnu lojalnost. Jedva i da sam ga znao. To je još jedna od njegovih laži kojih je bilo i previše. Njegove „beleške“ su servirane i lažne – napisao je Tramp.

Podsetimo, kako Komi tvrdi, upravo je „snimak“ razlog zbog kog američki lider nikada ne bi ušao u otvoreni sukob s Moskvom jer bi u suprotnom bio objavljen pornić nastao 2013. u moskovskom hotelu, gde je Tramp navodno i urinirao po prostitutkama. To bi, ističe se, nanelo nepovratnu štetu ne samo Trampovom ugledu već i ugledu Amerike, koja je takvog čoveka 2016. izabrala za lidera.

Komi, kog je Tramp iznenada otpustio u maju prošle godine, napisao je knjigu „Viša lojalnost: Istina, laži i vođstvo“ i u njoj optužio šefa Bele kuće da je lažov i nemoralna osoba.

Loading...