АМЕРИЧКИ ПРЕДСЕДНИК У СТРАХУ: Руси имају снимак, бивши директор ФБИ открио Трампову најмрачнију тајну

Аналитичари тврде да је управо ово разлог што је Трамп изрежирао кризу у Сирији и ноћас напао једну суверену земљу.

Председник САД Доналд Трамп брутално је данас на Твитеру извређао бившег директора ФБИ Џејмса Kомија због детаља из његове књиге „Виша лојалност: Истина, лажи и вођство“, у којој открива да Руси поседују порно-снимак шефа САД на којем протитутке уринирају по њему!

Kако се претпоставља, управо би Трампов страх да не остане без фотеље у Белој кући због секс-скандала, могао бити главни разлог за мучки напад на Сирију у ноћи између петка и суботе.

– Џејмс Kоми, човек који увек све завршава лоше, остаће упамћен као најгори директор ФБИ у историји – написао је Трамп.

Привилегије адвокатских клијената су сада прошлост. Имам много адвоката који се вероватно питају када ће њихова канцеларија, па чак и домови бити нападнути. Сви адвокати су веома забриути – додао је Трамп.

– Никада нисам питао Kомија за његову личну лојалност. Једва и да сам га знао. То је још једна од његових лажи којих је било и превише. Његове „белешке“ су сервиране и лажне – написао је Трамп.

Подсетимо, како Kоми тврди, управо је „снимак“ разлог због ког амерички лидер никада не би ушао у отворени сукоб с Москвом јер би у супротном био објављен порнић настао 2013. у московском хотелу, где је Трамп наводно и уринирао по проституткама. То би, истиче се, нанело неповратну штету не само Трамповом угледу већ и угледу Америке, која је таквог човека 2016. изабрала за лидера.

Kоми, ког је Трамп изненада отпустио у мају прошле године, написао је књигу „Виша лојалност: Истина, лажи и вођство“ и у њој оптужио шефа Беле куће да је лажов и неморална особа.

– Искрено, никада нисам могао ни да помислим да би ове речи могле да изађу из мојих уста, али не могу да тврдим да актуелни председник Сједињених Држава и проститутке нису пишали једни по другима у Москви 2013. Веома је могуће, али ја то не знам – навео је Kоми у књизи која тек треба да буде пуштена у продају у уторак, али чији су делови доспели до америчких медија и изазвали невиђену буру у јавности.

Аналитичари тврде да је управо ово разлог што је Трамп уз помоћ својих послушника Терезе Меј и Емануела Макрона изрежирао кризу у Сирији и ноћас напао једну суверену земљу!

 

Извор:  Srbija Danas / Informer

БОНУС ВИДЕО

Руски авион Су-57

/// ЗДЕС

Loading...