ВАЦИЋ О ХЕРОЈИМА СА КОШАРА: Српски спартанци!

БЕОГРАД – Председник Српске деснице Миша Вацић, заједно са својим сарадницима, у Булевару Хероја Кошара у Београду, положио је венац у славу и помен на српске јунаке са Кошара, који су 9. априла 1999. године отпочели битку за одбрану отаџбине.

Хероји са Кошара, српски младићи и то само 200 њих, заједно са својом командом, одолевали су нападу од стране 26 земаља НАТО агресора, страних плаћеника, шиптарских терориста и званичне албанске војске. Они су се борили против такве силе и опсаде да људски разум тај отпор не можа да схвати, наводи се у саопштењу Српске деснице.

„Српски спартанци одбили су копнену инвазију вишеструко бројнијих нападача који су са неба и копна кидисали на свету српску земљу. Многи од нас, данас овде присутних, који смо полагањем венац дошли да одамо највећу почаст и захвалност, у то време смо били деца. Од само 13-14 година, а неки су били и тек рођени. Данас смо одрасли људи спремни да будемо на услузи нашој отаџбини, спремни да је ако затреба одбранимо. Као што смо то чинили на барикадама“, рекао је председник Српске деснице Миша Вацић.

Loading...