СЦЕНАРИО ЗА РАТ ПРИПРЕМЉЕН ЈОШ 2011: Тајни план Пентагона „Конор 8888“ изазвао панику у САД, Aмериканци се припремају рат на својој теритирији

Он је у емисији “Теорија Завере у Пракси “ на радију “Сербона“ анализирао план из 2011. који даје увиде у могућу позадину и детаљано описује сценарио борбе против “зомбија“, а чији је циљ вежба у којој се кроз имагинарни сценарио припреми остатак људске расе од надолазеће инвазије недљуских бића, а за који многи верују да може бити само маска за много злокобније планове.

План вежби војске САД који је изазвало бројне полемике у америчкој јавности, о којима су бројни медији опширно су дискутовали, говори о озбиљној стратегији која према његовим речима представља низ импресивних концепата за одбрану од “живих мртваца“ – разрађених до најмањег детаља.

Mиодраг Милановић (Фото: Јурјуб)

Између осталог, овај план предвиђа тактике преживјавања и сценарије одбране од неколико врести зомбија. Плана који је према његовим речима изазвао велику пажњу јавности, чине озбиљни концепти војних стратегија и фиктивни сценарио припрема грађане САД за унутрашње сукубе – наводи Милановић.

Други могући напади из Пентагоновог плана обухватају нападе злих магијских зомбија, насталих окултним експериментима, зомбије-вегатаријанце, који се хране биљкама и нису опасни по људе, као и зомбије из свемира. Све ово према његовим речима, подкрепљено је бројним примерима и детаљно обрађено од стране америчких војних стручњака.

[embedded content]

Које теорије завере су праве а које лажне сазнајте ОВДЕ.

Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата

Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.

Извор: Правда/Радио Сербона

Loading...