РЕЧ ЈЕ О ОЗБИЉНОЈ ЗАВЕРИ ПРОТИВ РУСИЈЕ: Москва спремна за муњевит одговор Великој Британији!

Како је рекао, инцидент са Скрипаљем, који не представља никакав интерес за Русију, могао би бити инициран од стране безбедносних служби које оперишу у Великој Британији.

– Реч је о озбиљној завери против Русије узимајући у обзир тренутну политичку ситуацију и предстојеће председничке изборе, рекао је.

Климов је подсетио и да још увек Велика Британија није изнела званичне информације о томе шта се догодило са Александром Литвињенком и Борисом Березовским, самим тим, како је оценио, и све ово изгледа веома чудно.

Према његовим речима, ситуацију са Скрипаљем потребно је сагледати из угла ко из овог инцидента може највише да профитира — ово Русији није потребно.

Подсетимо, британска премијерка Тереза Меј изјавила је да је велика вероватноћа да је Русија умешана у тровање Скрипаља и дала је Москви рок до сутра увече да пружи адекватно објашњење инцидента и обелодани све информације везане за хемијско оружје које је наводно коришћено у нападу на Скрипаља. Више о претњама и оптужбама Терезе Меј, погледајте ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews.com

Loading...