ВАЦИЋ: Време је да десница уђе у институције као блок!

БЕОГРАД – Поводом завршених београдских избора, Српска десница, анализирајући изборне резултате подсећа јавност да су такав резултат десних листа – Заветника, ДСС-а, СРС-а и Двери, чији збир процената заједно не прелази цензус, предвидели на конференцији за медије, на којој је саопштена одлука Председништва Српске деснице о неизласку на изборе за Скупштину града Београда.

Миша Вацић, први човек Српске деснице, посебно је том приликом истакао да Српска десница јесте дугорочан пројекат уједињења свих националних и патриотских капацитета у јединствен политички блок, осврнувши се на злонамерне критике појединих родољубивих организација да је Српска десница тада наменски створена не би ли одвукла гласове постојећих патриотских снага.

Српска десница истиче да су тренутна разједињеност и егоистички нарцизам лидера тзв. родољубивог, десног блока у Србији, показали сву своју немоћ и политичку импотенцију на београдским изборима, односно да су њихови изборни резултати равни статистичкој грешци, каже Вацић.

Изборним резултатима је потврђена стратешка одлука Српске деснице о неизласку на изборе јер би преурањен излазак на изборе брзо расплинуо елан и актуелни нагли успон Српске деснице. Наш циљ је, дугорочно окупљање свих патриотских снага у јединствен, десни блок, додао је он.

Извор: Комерсант.рс

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!