ОПАКА ПРОЗИВКА МАРТИНОВИЋА: Где су Радуловић и Обрадовић!?

БЕОГРАД – Шеф посланичке групе Српске напредне странке Александар Мартиновић је у Скупштини Србије, током расправе о разрешењу генералног секретара Светиславе Булајић, упитао где се налазе шефови посланичких група Доста је било Саша Радуловић и Двери Бошко Обрадовић.

Двојица шефова посланичких група данас, иначе, нису присуствовали седници парламента. Мартиновић је захвалио Булајићевој на свему што је урадила, али је истакао да СНС тражи бољег кандидата.

„За разлику од вас који сте се заглавили, ми сматрамо да увек може боље. Него, где вам је председник Саша Радуловић да каже и он неку реч, врло паметан и поштен човек. Водио је стечајеве у 17 фирми, закључивао уговоре сам са собом. Где је ваш председник који је најављивао епохалне промене и смену Александра Вучића? Где је председник који је уносио камен у скупштину“, питао је Мартиновић посланике ДЈБ и Двери.

Мартиновић је поручио опозицији да ће морати да се промене уколико буде желела да постигне успех, те да није баш у складу са европским стандардима то што му је јуче у парламенту председник Нове странке Зоран Живковић рекао „чибе“.

„То је европски, фенси, супер, све у складу са европским стандардима. Ја вам кажем да није“, рекао је Мартиновић.

Он је рекао да посланици СНС и коалициони партнери неће више ћутати и да ће свакодневно указивати на добре ствари које су урадили председник и Влада Србије, стоји на званичном сајту СНС-а.

Извор: Комерсант.рс

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!