НОВЕ ТРЗАВИЦЕ: Како је Зорана Михајловић „пецнула“ Брнабићеву „специјалном поруком“ за 8. март – КОМЕРСАНТ

НОВЕ ТРЗАВИЦЕ: Како је Зорана Михајловић „пецнула“ Брнабићеву „специјалном поруком“ за 8. март

Трзавице на релацији министарка грађевине Зорана Михајловић – председница Владе Ана Брнабић нису никаква новост, а поред честитке за Осми март, Михајловићева је Дан жена искористила да прозове премијерку.

Потпредседница Владе и министарка честитала је свим женама у Србији Осми март, а тим поводом имала је и једну специјалну поруку за премијерку Ану Брнабић.

– Време је да премијерка Ана Брнабић пресече и да одлучи да ли ће жене у Србији да добију већа права или не. На крају, поштено је да једна жена донесе одлуку о томе – навела је Михајловићева на свом Фејсбук профилу.

Она је навела да не ћути о безбедности жена, као и да стално апелује на то да „сви треба да пријаве насилнике јер насиље над женама није ничија приватна ствар“.

Никоме није промакло да је Михајловићева опет пецнула премијерку.

loading...

Исто као што је пре неког времена, када је изјавила да је Србија спремна за Закон о родној равноправности и да не зна шта кочи доношење тог закона, поручила да је то „питање на које треба да одговори премијерка Ана Брнабић“.

Такође, у јулу прошле године, Михајловићева је критиковала премијерку и путем медија јој поручила да су транскрипт интервјуа агенцији „Блумберг“, који је касније дат руском амбасадору, морали да добију чланови Владе.

Сви се сећају и како је министарка пре неколико месеци преврнула очима чудећи се када је премијерка Ана Брнабић све заслуге за увођење електронске грађевинске дозволе приписала НАЛЕДУ-у.

Позвали смо министарку Михајловић да прокоментарише овај специфичан однос, а она нам је рекла да нема ништа против председнице Владе, већ да се труди само да ради свој посао најбоље што уме.

– И када говорим да Србија треба да добије модеран и европски закон о родној равноправности, и када уводимо електронске грађевинске дозволе по којима смо десети на свету, било када градимо нове аутопутеве и обнављамо пруге и градимо станове, ја само радим свој посао – навела је она и нагласила да „само тражи од других да раде свој посао најбоље што могу“.

– Како некоме то изгледа и како то доживљава, то је његова ствар, не моја – закључила је Михајловићева.

– Са својим министрима разговарам на седницама Владе и на радним састанцима – изјавила је за „Блиц“ Ана Брнабић на наше питање да прокоментарише последњу изјаву министарке Михајловић. Она је нагласила и да преко медија неће слати поруке сарадницима.

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

ПРАТИТЕ НАС НА ТЊИТЕРУ! :)

AdNow
Loading...