ХОЋЕ ДА ЗАПАЛИ СРБИЈУ: Сорош спрема нови 5. октобар!?

Џорџ Сорош хоће да запали Србију! Амерички милијардер чија је специјалност рушење режима широм света уложиће милионе долара и евра у обарање Вучићеве власти.

Према поузданим информацијама из обавештајних кругова, али и од људи блиских такозваном цивилном сектору у Србији (НВО), који Сорош издашно финансира, сав новац који је досад слао у Мађарску биће преусмерен у нашу земљу. Те паре, како кажу наши саговорници, биће искоришћене за потпору опозиционим странкама, посебно оним које су спремне на радикалне и насилне методе деловања.

– Од извора у Будимпешти, који годинама прате Сорошев деструктивни утицај у тој земљи, стигле су нам информације да он у ствари прижељкује неки нови 5. октобар у Србији и да неће штедети новац да тај сценарио реализује. Ако затреба, спреман је да финансира и насилне протесте, медијске кампање базиране на измишљеним аферама, а у крајњем случају и политичка убиства – каже један од наших саговорника.

Ђукановић: Има ово и добре стране, Сорошев новац ући ће у Србију и увећати приходе од пореза

ФРОНТАЛНИ АТАK

Према његовим речима, новац за Сороша није проблем:

– Мађарски премијер Виктор Орбан онемогућио га је да отворено ровари у тој земљи. Законом је забранио деловање његових организација и због тога ће већи део новца који је тамо пласиран Сорош преусмерити ка Србији.

Одлуку да крене у офанзиву и фронтални напад на српску власт милијардер је, кажу наши извори, донео након убедљивог тријумфа СНС и Александра Вучића на београдским изборима. Додатно убрзање Сорошевог деловања изазвано је и чињеницом да се примиче могући расплет за косовски проблем.

Словачка: Спрема насиље код нас

Премијер Словачке Роберт Фицо изјавио је у петак да би Џорџ Сорош могао да умеша у протесте покренуте широм Словачке након убиства истраживачког новинара Јана Kуцијака и његове веренице. Он је такође рекао да поседује информације да би на протестима могло да избије насиље.

Бивши шеф београдске полиције Марко Ницовић у свему види сценарио који су Сорош и западне силе већ испробали широм планете.

– Огроман новац биће усмерен на рушење система у Србији по већ опробаном рецепту. Сценарио који прети Србији може се упоредити са револуцијама и свргавањима режима у Украјини и Грузији. Такође, опозиција је на овај начин финансирана уочи 5. октобра. Планирају и сада уличне немире, али Србија није ровита као тада – објашњава Ницовић.

МНОГО ГОРИ УДАР

Loading...