СКАНДАЛ У НАЈАВИ: СНП Наши „дочекују“ Вучића у Орашцу! – КОМЕРСАНТ

СКАНДАЛ У НАЈАВИ: СНП Наши „дочекују“ Вучића у Орашцу!

БЕОГРАД / АРАНЂЕЛОВАЦ – Александар Вучић, председник Србије, могао би да се на Сретење нађе на удару аранђеловачког покрета Наши и то како кажу због „косовске издаје“.

Судећи према њиховом саопштењу, али и према низу инцидената које је овај покрет правио управо на Сретење на Орашцу и тако многим политичарима загорчао живот, може се ове године на Орашцу очекивати доста „жесток дочек“ за председника Србије.

Вучићу, гадиш нам се, и не желимо твоје лажне патриотске представе у Орашцу, поручују Наши у свом саопштењу.

СНП “Наши” обавештавају јавност да се Александар Вучић спрема да за Дан државности Србије 15. фебруара на празник Сретење дође у Орашац, место на којем је Вожд Карађорђе подигао Први српски устанак 1804. године, наводи се у саопштењу и истиче да је „Вучић издајник“.

Вожд Карађорђе је из Марићевића јаруге у Орашцу кренуо у ослобођење Србије и оживаљавање “Косовског мита”, док Александар Вучић који нам свакодневно сервира свој злочиначки план да морамо да “донесемо тешку одлуку” , и како треба да се отарасимо “Косовске митоманије” и да је он ТАЈ који ће решити питање Косова, односно да ће он бити тај изрод који ће га издати, каже се у саопштењу.

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

ПРАТИТЕ НАС НА ТЊИТЕРУ! :)

AdNow
Loading...