(НЕ)ОЧЕКИВАНО СПАЈАЊЕ: Двери и Доста Је Било – заједно на изборе!

БЕОГРАД – Двери и Покрет Доста је било наступиће на заједничкој листи на предстојећим београдским изборима, саопштили су лидери те две политичке организације на конференцији за новинаре. Назив њихове заједничке листе је „Да ови оду, а да се они не врате“, саопштено је на заједничкој конференцији лидера оба покрета.

„Оно што нам је посебно важно делимо и заједнички став по питању КиМ, противимо се лажном унутрашњем дијалогу и идеји Александра Вучића да ове године потпише признање независности Косова и промени Устав како би из њега била избачена преамбула о КиМ као саставном делу Србије.“ – рекао је Обрадовић, наводи се на званичном сајту покрета Двери.

Локални избори у Београду нису избори на којима се решавају спољнополитичка питања, идеолошка питања, ово су избори на којима се решавају комунална питања, питања која се тичу корупције и увођења реда у Београду, рекао је Радуловић.

Он је нагласио да су у питању две различите политичке организације, са великим идеолошким разликама, али да су питања која их повезују „борба против корупције, против партократије, против партијске државе, борба против тајних уговора било ко да их потписује. Нагласио је да се не ради само о борби против тајних уговора за фонтане, јарболе, новогодишњу расвету већ и за БусПлус, Мост на Ади…“

„Спаја нас борба за бесплатне уџбенике за сву децу у основним и средњим школама, за бесплатне вртиће, за смањење пореза на имовину, спаја нас борба за опорезивање неизграђеног земљишта које су разни тајкуни у спрези са странкама у том тренутку власти, а све су се изређале, дошле до земљишта кроз пљачкашку приватизацију, а које никад од тада није опорезовано… Слажемо се око децентрализације Београда“, рекао је Радуловић, стоји на сајту Двери.

loading...

Извор: Комерсант.рс

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

ПРАТИТЕ НАС НА ТЊИТЕРУ! :)

AdNow
Loading...