ВАШИНГТОН ЗВАНИЧНО ПОТВРДИО: Амерички непријатељи број 1 у Србији! – КОМЕРСАНТ

ВАШИНГТОН ЗВАНИЧНО ПОТВРДИО: Амерички непријатељи број 1 у Србији!

ВАШИНГТОН – У тзв. „руском извештају“ који је објављен од стране Сената САД-а, а који се бави утицајем Русије у европским земљама, посебно се, између осталих земаља, обрађује и Србија као главна земља на Балкану.

На 81. страни овог извештаја, који можете погледати ОВДЕ, почиње поглавље посвећено Србији, а први на мети Вашингтона су се нашли СНП Наши.

СНП Наши се представљају у овом извештају, на основу информација организације ЦЕАС, као проруска организација са највећим утицајем у Србији, а посебно се истиче „Списак 30 србомрзаца“ и суђење лидеру овог покрета Ивану Ивановићу које је недавно оконачно ослобађањем.

За овај покрет се наводи да је настао 2006. године са циљем јачања веза са Москвом и борбе против чланства Србије у Европској Унији. Такође, истиче се да је покрет настао по узору на истоимену руску организацију „Наши“ иза које је својевремено стајао лично Владимир Путин. Подсећамо, руска организација „Наши“ често је у јавности и медијима називана „Путиновом омладином“, а Српски народни покрет Наши у домаћој јавности и од стране либералних струја и медија су етикетирани као „Путинови фашисти“, „агенти Кремља“, „испостава ФСБ-а“, итд.

Поред СНП Наши, ту су и Патриотски фронт, те Заветници.

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

ПРАТИТЕ НАС НА ТЊИТЕРУ! :)

AdNow
Loading...