ДАЧИЋ ПОНОВИО: На изборима сами или искључиво са СНС

Председник СПС-а Ивица Дачић наводи да та странка остаје при одлуци донетој на седници главног одбора да на београдским изборима наступи или на једној листи заједно са СНС-ом, или самостално са Јединственом Србијом у ком случају би њихов кандидат за градоначелника био Александар Антић.

„То су опције о којима тренутно разговарамо и размишљамо“, рекао је Ивица Дачић.

Истакао је да у обе варијнате очекује добар резултат и да је Социјалистичка партија Србије спремна за београдске изборе.

Говорећи о евентуланим ванредним паралментарним изборима, Дачић је поновио да он нема ништа протв њиховог одржавања, али и подсетио на став председника Србије и СНС-а Александра Вучића.

„Како сте чули од председника Републике – пошто неће бити парламентарних избора, да не говоримо о тој теми“, рекао је Дачић уочи Изборне конференције Форума жена СПС-а Београда.

Упитан да ли очекује да председништво Српске напредне странке промени одлуку о ванредним парламентарним изборима и „евентуално прегласа председника“, Дачић је одговорио: „Молим вас да постављате озбиљна питања…али ја немам ништа против“.

Извор: Танјуг