ВАЦИЋ: Нисам „напредњак“ и немам цену!

БЕОГРАД – Познати српски политички активиста, Миша Вацић, тренутно на челу Сабора српске деснице, за портал Правда, између осталог, одговорио је на све чешће оптужбе које се дају чути у јавности да је „човек Српске напредне странке“.

Вацић каже да „нити је партијски човек, нити има цену“. Преносимо део интервјуа у којем Вацић одговора на директна питања која се тичу целе ствари.

Да ли сте ви човек СНС-а?

Наравно да не. То што сам подржао Александра Вучића за председника Републике Србије, то је сасвим нормалан и једини могући избор. Вучић није добио подршку само СНС-а, већ широког спектра политичких странака од ПС, СПС, СНП, самосталног ДСС, ПУПС, ЈС, Додика, Јединствене Русије и самог Путина.

Пре свега сам свој слободан и суверен човек који сам бира шта мислим да је најбоље за мене и моју државу. Десет година сам се најактивније борио против жутог режима, да је постојао начин да ме режим купи то би учинили. Али то је немогуће, зато су ме затварали, прогонили, сатанизовали, тукли и хапсили људе око мене. Немам цену, нисам човек ниједне партије, могу рећи да сам човек Србије. Јер као човек сам све и подредио већ 15 година борби за Србију!

Зашто је по вама Вучић бољи од претходне власти?

Да не дужимо, они су топили тенкове, он купује и добија од Русије и Белорусије, тенкове, МИГ-ове, даће Бог ускоро и С-300. Да буде јасно, не мислим да је сада све добро, много тога треба још да се поправља. Доста јесте урађено али треба још.

Да ли су садашњи бољи од претходних, јесу. Да ли су најбољи, нису. Зато и окупљам српску десницу да покажемо да постоје бољи кадрови, људи који више воле Србију, и који могу да буду будућа власт. Увек треба тежити бољем. Помак постоји, треба га погурати. Тешка борба предстоји.

Извор: Правда / Комерсант.рс

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!