ЂУРИЋ ОГОЛИО НАРКО-ДРЖАВУ: Иза Тачија криминално-терористичке структуре!

БЕОГРАД – Одлука Хашима Тачија да помилује злочинце који су хладнокрвно убили читаву породицу, укључујући трогодишњу и деветогодишњу девојчицу, због тога што је један од чланова породице био у регуларним полицијским формацијама своје државе, а против сепаратиста, показатељ је потпуне заблуделости и губитка вредносног компаса дела албанских политичких структура на Косову и Метохији.

То је саопштио директор канцеларије за КиМ Марко Ђурић, истичући да је, након оркестриране акције политичког опструирања рада Специјалног суда за злочине такозване ОВК, Тачи наставио да подилази злочинцима и криминално-терористичким структурама, показавши у чијим је рукама заправо моћ одлучивања на Косову и Метохији.

Врхунац је лицемерја то што је Тачи, познат и под конспиративним терористичким надимком „Змија”, само дан након што је помиловао зликовце одговорне за смрт једне породице, отишао да положи цвеће на спомен-обележју несталим лицима, и тиме је само демонстрирао изопаченост свог моралног система, навео је Ђурић.

Србија ће наставити да инсистира на расветљавању и кажњавању злочина припадника терористичке ОВК, не правећи међу жртвама разлику по националности, рекао је Ђурић у изјави за јавност.

Извор: Танјуг

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!