ПЕНТАГОН ОБЈАВИО СНИМАК НЛО: Ванземаљци посећују Земљу! (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

САД – Бивши шеф тајног програма Пентагона Луис Елизондо изјавио је за „Дејли телеграф“ да су Земљу можда посетили неидентификовани летећи објекти из свемира и да је постојање напредног НЛО који користи технологију која не припада ни једној нацији „доказано изван разумне сумње“.

Пентагон је објавио видео и аудио снимке неидентификованих летећих објеката, односно, НЛО појава, а посебну пажњу је изазвао снимак сусрета америчког борбеног авиона са НЛО. Пентагон није хтео да открије када и где је настао снимак.

До пре два месеца Луис Елизондо је из своје канцеларије на петом спрату Пентагона водио Програм идентификације напредне претње из ваздушно-космичког простора који је обухватао истраживање и процену претње коју представљају НЛО.

Постојање одељења Досије икс (X-Files) у стварном животу започело је 2007, а ове недеље је откривено уз потврду Пентагона.

Елизондо, којег Дејли телеграф назива шефом одељења Досије икс, рекао је да се много тога о чему би се могло говорити и даље води као поверљиво.

Прошле недеље, Њујорк тајмс известио је да је дошао до докумената и уговора који показују да је Пентагон, уз дозволу америчког конгреса, у периоду од 2008. до 2011. године потрошио нешто мало мање од 22 милиона долара на Програм идентификације напредне претње из ваздушно-космичког простора који је обухватао истраживање и процену претње коју представљају неидентификовани летећи објекти (НЛО).

У годишњим буџетима Министарства одбране (САД) од по 600 милијарди долара, 22 милиона долара потрошена на Програм идентификације напредне претње из ваздушно-космичког простора било је скоро немогуће уочити. Управо то је Пентагон и желео, наводи овај лист.

Њујорк тајмс наводи да је на челу програма био званичник америчке војне обавештајне службе Елизондо, чија је канцеларија на петом спрату Прстена Ц дубоко у згради Пентагона.

Наводи се да Министарство одбране САД никада раније није признало постојање програма, а сада тврди да је он угашен 2012. године. Међутим, они који подржавају рад овог програма наводе да, иако је Пентагон тада престао да га финансира, он и даље наставља да функционише.

Сусрет америчке борбене авијације са НЛО:

Према тврдњама саговорника Њујорк тајмса, током последњих пет година званичници укључени у програм наставили су да истражују случајеве које су им представили припадници службе, упоредо обављајући и остале дужности које имају у америчком Министарству одбране.

Наводи се и да је челник програма Елизондо поднео оставку 4. октобра ове године и у њој навео да је потребно обратити озбиљнију пажњу на „многа сведочења која долазе из Ратне морнарице и других служби о необичним ваздухопловним системима који долазе у додир са војним оружаним платформама и показују могућности које превазилазе и оно што долази након наредне генерације“.

Њујорк тајмс пише да је Елизондо изразио фрустрацију због ограничења која су постављена програму и рекао министру одбране САД Џејмсу Матису да „остаје потреба од животне важности да се утврде могућности и намере ових феномена зарад добробити оружаних снага и нације“.

Видео и аудио-снимци као докази

Loading...