ЂИЛАС ПРЕД ЗАТВОРОМ: Разлог кандидатуре – могућа истрага о Ђиласовим пословима!?

БЕОГРАД – Судећи према најновијим изјавама Небојше Стефановића, првог човека МУП-а, да су се у време владавине Драгана Ђиласа дешавале озбиљне афере у којима је Ђиласа означио као човека који је власт користио да би стицао „личну корист и остваривао лични профит“, може се наслућивати да је можда у току и истрага и оперативни послови министарства које се тичу управо тих афера.

Уколико је тако, Ђилас би можда управо из тих разлога могао да нађе мотив и разлог због којег је одлучио да прихвати кандидатуру за градоначелника, како би свакој евентуалној истрази дао тон „политичког прогона“.

Десетогодишње бављење политиком Драгана Ђиласа, од којих је шест година провео на функцији градоначелника, обележено је озбиљним аферама, а све у циљу остваривања личне користи и профита за своје фирме, каже Стефановић, потписан у саопштењу као председник Градског одбора СНС-а.

Да ли ћемо ускоро видети и обраћање министра Стефановића поводом Ђиласових афера, остаје да се види у наредним данима.

Подсећајући на низ афера које су обележиле мандат Ђиласа на месту градоначелника, Стефановић је поменуо само неке, јер их је, додао је, било много, стоји на сајту Српске напредне странке.

Loading...