БОШКО ЗОРАНИ И ЗОРАНУ: Морална беда – не знате шта причате!

БЕОГРАД – Јесте незгодно када власт ухватите у томе да не знају ни шта причају ни шта раде, као када су два министра из редова СНС, Зорана Михајловић и Зоран Ђорђевић, у два дана дали две потпуно супротстављене изјаве о мерама популационе политике. Из тога је више него јасно да Влада нема никакву усаглашену породичну политику нити решење за највећи државни проблем – белу кугу, стоји на званичном сајту покрета Двери, где је пренет део обраћања медијима од стране лидера овог покрета.

Заиста је велико лицемерје у питању када вам лекције држи некадашњи саветник у Г17+, који није спреман да преузме политичку одговорност за све штетне економске потезе које су урадили њени бивши шефови Мирољуб Лабус и Млађан Динкић, уништавајући и пљачкајући домаћу привреду и банкарство, поручио је председник Двери, Бошко Обрадовић.

Колика је то тек морална беда када нам држи лекције министар у Влади која три месеца касни са исплатом трудничких примања, у држави у којој жене добијају отказ када остану у другом стању и у којој су претворене у јефтину радну снагу код страних мултинационалних компанија?

А што се тиче насиља над женама, позивам Зорану Михајловић да прво очисти у свом дворишту и испита случајеве породичног насиља над супругама Александра Вучића, Синише Малог и Маријана Ристичевића, каже Бошко Обрадовић.

По новом закону о агентима страног интереса, који ће Српски покрет Двери донети када дође на власт, наводи Обрадовић, Зорана Михајловић ће морати да одговара и као сарадник страних обавештајних агентура у Србији. По овоме закону, који се угледа на америчко и руско законодавство, морају се регистровати сви они који су агенти страног интереса у нашој држави.

Проблем са Зораном Михајловић је у томе што је она као агент страног интереса (члан East-West Bridge-а као дела Трилатералне комисије) потпредседник Владе Србије, што значи да стране обавештајне агентуре имају свог човека у самом врху наше власти, каже лидер Двери.

Извор: Комерсант.рс