ПОЛИТИКА

СПС У ПРОБЛЕМУ: Велики страх влада у странци!

ЂОРЂЕ/СКРИНШОТ
07 / 12 / 2017

Шеф посланичке групе СПС-а Ђорђе Милићевић изјавио је да политичке странке које одустају од локалних избора 24. децембра то чине јер су свесни изборног дебакла, а не због, како они кажу, нерегуларних услова.

Коментаришући критике на рачун СПС-а, односно приче о наводним фракцијама у тој странци, Милићевић је рекао да се пред сваки изборни циклус појаве „душебрижници“ и подсећа да су говорили да СПС губи политички идентитет, да нестаје, а онда су, каже, социјалисти после тога у пет општина добили више гласова него раније.

„Сад опет неки поново покушавају да коментаришу седницу Главног одбора. Нема разлога да брину о СПС-у. Све одлуке које смо донели, донели смо једногласно, оне иду у правцу јачања СПС-а и та снага биће потврђена на изборима 24. децембра и на београдским изборима“, поручио је Милићевић.

Социјалисти су, каже, увек били на страни државе и грађана, наводећи да су поносни и на тековине политике деведесетих година.

„Те тековине су и Дејтонски споразум и резолуција 1244 СБ УН. Дакле, нема разлога да брину о СПС-у. Ми смо добро што и њима желимо, а колико СПС вреди, врло брзо ће се уверити“, рекао је шеф посланика социјалиста.

Извор: Танјуг.

07 / 12 / 2017

Loading...


Саопштења, информације и предлоге за сарадњу можете слати на: desk@komersant.rs

Преношење текстова и осталих објављених материјала на другим онлајн издањима је дозвољено само уз писану сагласност редакције.

Сва права задржана. КОМЕРСАНТ ©