ВАЦИЋ ИСПРОЗИВАО ОБРАДОВИЋА: Лажни патриота усташе Пернара!

Пише: Миша Вацић

Одавно је познато да је Бошко Обрадовић, некадашњи манастирски испосник (док није злоупотребио новац намењен Хиландару) и наводни патриота, а данас присни другар усташе Пернара, побратим америчког пројекта Белог и човек који у заносном загрљају Бојана Пајтића и Чедомира Јовановића позира испред геј застава, на њиховим здруженим протестима, је изгубио сваки компас, разум и здраву логику.

Међутим, његов провидан ударац, очигледно по задатку му нових-старих ментора, по доказаним патриотама и спрској десници која се свим силама труди да очува Космет као неотуђив део Србије, показује да је сада изгубио и оно мало пристојности и кућног васпитања што му је било преостало.

Како је могуће да човек који једном недељно има патолошки нагон да удари жену, може говорити о моралу? Да човек који иде на канабе код Скота и којег је америчка амбасада на силу угурала у скупштину, прича о заштити националних интереса? Да човек у чијем председништву седи амерички агент од утицаја Јасмина Вујић, прича о издаји и плаћању?

Некада јака национална идеја, а данас шпајз странка будућег коалиционог партнера Саше Јанковића, који је манастирску тишину, као новокомпоновани либерал заменио за разуздане техно журке у прескупој Касини, последњи је који има права да говори о поштењу и борби за Србију и српство.

Loading...