ЖИВКОВИЋ ОБЈАВИО ДОКУМЕНТ: Милошевић боловао од шизофреније! (ФОТО)

БЕОГРАД – Веровали или не, али лидер Нове странке, Зоран Живковић, тврди да је некадашњи председник СРЈ, Слободан Милошевић, боловао од шизофреније, објављујући документ о томе.

Веродостојност документа који Живковић објављује је веома упитна, али у питању је, наводно, документ из 1990. године упућен некадашњем председнику председништва СФРЈ, Бориславу Јовићу од стране Републичког секретаријата унутрашњих послова и потписан је именом Радмило Богдановић.

У овом документу се говори о својеврсном лекарском извештају који се тиче здравственог стања Слободана Милошевића и ту се каже да Милошевић болује од шизофреније, као и од дијабетеса. Документ носи ознаку „строго поверљиво“.

Поред тога, наводи се да Мира Марковић, супруга Слободана Милошевића, наводно према сазнањима Службе државне безбедности „води недоличан приватни живот“.

Живковић објављује овај документ на Твитеру уз коментар да је исти потврда неопходности усвајања његове иницијативе о обавезном лекарском прегледу политичара.

Трпање свих ових информација у један „документ“ упућује да је реч о покушају да се обоје, и Слободан Милошевић и Мира Марковић, представе својеврсним „лудацима“ и цела ствар има помало „таблоидни“ тон, па је готово извесно да је реч о „фотошопу“, те да је цела ствар лажна, али интересантно је видети у сваком случају…

Погледајте објаву Живковића на Твитеру:

Извор: Комерсант.рс

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ФБ СТРАНИЦЕ: