ВУЧИЋ ОСУО ПО ОПОЗИЦИЈИ: Криминалци!

БЕОГРАД – Председник Србије и лидер Српске напредне странке, Александар Вучић, током јучерашњег обраћања новинарима прокоментарисао је предстојеће београдске изборе и упитао „из чега ће Саша Јанковић и Драган Ђилас да финансирају своју кампању за изборе у Београду, пошто немају ни странку, а тиме ни могућност легалног финансирања“.

„Ко ће да им плати кампању? Њихове агенције, Мишковић?“, запитао је Вучић, одговарајући на питање новинара у Власотинцу у вези са „математиком Јанковића и Ђиласа за београдске изборе“.

Председник СНС је рекао да напредњацима нису потребни тајкуни, да легално добијају новац, док друге, како каже, „финансирају тајкуни и криминалци“.

„Из чега ће да се финансирају ти стручњаци, како да се финансирају пошто ни странке немају“ упитао је Вучић.

Додао је да унапред, као и увек до сада, честита онима који су већ победили на изборима, али је уверен да „Србија, пристојна и нормална, нити слуша нити верује преваратнима“.

Вучић је одговарајући на питања новинара рекао да им честита на победи и да је то у реду и да није ништа страшно и ако СНС изгуби изборе.

Како је рекао, чуо је и за најаву неке пријаве због 19.000 динара донације СНС и рекао да неки троше милионе евра за кампању и да их нико ништа не пита.

Вука Јеремића, додаје, нико не пита за шест-седам милиона евра које је дао у кампањи за председничке изборе, на којима је, истиче, „једино СНС имала све чисте рачуне и није остала дужна никоме“.

Упозорио је да су многи остали дужни за рекламе и кампању и из опозиције, а има и оних из власти, док је СНС, истиче, све своје рачуне платила.

Како је рекао, једина је СНС чиста странка – „као суза чиста и то људи треба да знају“.

„Коме смо остали дужни – јавите се ако је некоме СНС остао дужан… Код кога год да смо се рекламирали СНС је платио све обавезе. Други дужни милионе и милионе евра, било да су из власти, било да су из опозиције. СНС има чисте паре са рачуна које добија од државе и СНС тајкуни нису потребни. А ко финансира другима те милионе него тајкуни и криминалци“ нагласио је Вучић.

Како је оценио, међу опозицијом „нервоза је велика“, јер би „они који су пљачкали сада да се врате, да наставе своју пљачку…“.

„Многи су увезани и они би да се врате по сваку цену, да земљу докрајче и униште“ рекао је Вучић и додао да је на поштенима и пристојнима да омогуће да нам деца раде и буду поштена, а не да „п….у по нечијим гробовима“.

Додао је да неки стално причају да ће он проћи као Милошевић или Коштуница на ванредним изборима и слично.

„Нисам ни Милошевић, ни Коштуница, а Србија нормална и пристојна неће да слуша преваранте и они који би себе да прикажу као елиту, без било каквог покрића“, поручио је Вучић.

Извор: Танјуг

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!