СКАНДАЛ У ЕМИСИЈИ „УПИТНИК“: Водитељка изгубила контролу – Мартиновић „правио буку“! (ВИДЕО)

БЕОГРАД – На РТС-у, у емисији Упитник, водитељка Оливера Јовићевић је окупила представнике опозиције и власти, односно, СНС-а, СПС-а, ДС-а и Двери, али је изгубила контролу над током емисије.

Атмосфера нетрпељивости из скупштине Србије, пренела се и у телевизијску емисију и разговор позваних гостију готово да је био апсолутно немогућ.

Александар Мартиновић, народни посланик СНС-а, био је спреман на све у циљу да спречи председника Двери, Бошка Обрадовића, да изнесе на РТС-у информације које хоће, како Обрадовић каже, о „Вучићевом криминалу“.

Мартиновић је у свом препознатљивом „радикалском“ стилу оштрог дијалога са саговорницима, цело време прекидао председника Двери, видно не поштујући чак ни водитељку која у једном тренутку потпуно губи контролу над емисијом.

Мартиновић је познат по агресивнијој реторици и необичном јавном наступу у тв емисијама, јер често не уважава уобичајена правила и бонтон дијалога, па чак игнорише и саме тв водитеље.

Обрадовић је чак неколико пута упитао водитељку емисије: „Оливера, зар ћете Ви ово дозволити?“, указујући на понашање Мартиновића који је наочиглед свих и целе српске јавности потпуно „прешао границу доброг укуса“. Емисија је завршена у потпуном расулу.