ВИДЕО

СКАНДАЛ У ЕМИСИЈИ „УПИТНИК“: Водитељка изгубила контролу – Мартиновић „правио буку“! (ВИДЕО)

КАДАР ИЗ "УПИТНИКА" / СКРИНШОТ
10 / 10 / 2017

БЕОГРАД – На РТС-у, у емисији Упитник, водитељка Оливера Јовићевић је окупила представнике опозиције и власти, односно, СНС-а, СПС-а, ДС-а и Двери, али је изгубила контролу над током емисије.

Атмосфера нетрпељивости из скупштине Србије, пренела се и у телевизијску емисију и разговор позваних гостију готово да је био апсолутно немогућ.

Александар Мартиновић, народни посланик СНС-а, био је спреман на све у циљу да спречи председника Двери, Бошка Обрадовића, да изнесе на РТС-у информације које хоће, како Обрадовић каже, о „Вучићевом криминалу“.

Мартиновић је у свом препознатљивом „радикалском“ стилу оштрог дијалога са саговорницима, цело време прекидао председника Двери, видно не поштујући чак ни водитељку која у једном тренутку потпуно губи контролу над емисијом.

Мартиновић је познат по агресивнијој реторици и необичном јавном наступу у тв емисијама, јер често не уважава уобичајена правила и бонтон дијалога, па чак игнорише и саме тв водитеље.

Обрадовић је чак неколико пута упитао водитељку емисије: „Оливера, зар ћете Ви ово дозволити?“, указујући на понашање Мартиновића који је наочиглед свих и целе српске јавности потпуно „прешао границу доброг укуса“. Емисија је завршена у потпуном расулу.

У емисији су гостовали и посланица Демократске странке Наташа Вучковић, те посланик СПС-а, Ђорђе Милићевић.

Погледајте:

Извор: Комерсант.рс

10 / 10 / 2017

Loading...


Саопштења, информације и предлоге за сарадњу можете слати на: desk@komersant.rs

Преношење текстова и осталих објављених материјала на другим онлајн издањима је дозвољено само уз писану сагласност редакције.

Сва права задржана. КОМЕРСАНТ ©