ЕКСКЛУЗИВНО: Британски џихадисти у БиХ – о задовољству убијања Срба! (ВИДЕО)

БиХ – Снимак направљен у Босни и Херцеговини током рата деведесетих приказује џихадисте из Велике Британије који говоре о својим разлозима због којих се укључују у рат против Срба, али и о „задовољству убијања Срба и испуњености због убијања Срба“.

У питању су припадници злочиначког муџахединског одреда „Ел Муџахедин“ који је познат по многим зверствима учињеним над српским становништвом у Босни и Херцеговини.

Први пред камером говори младић који каже да се зове Абу Ибрахим, да је стар 21 годину, да је из Лондона и да је студент треће године медицине Универзитета Бирмингем, те да је дошао у Босну и Херцеговину да помогне у борби својој „браћи Муслиманима“.

„Често се да чути на Западу од наше браће Муслимана да су Муслиманима овде потребни Муслимани доктори, Муслимани правници, Муслимани финансијски стручњаци, Муслимани инжињери и слично, али ја не верујем у то. Ја се не слажем са тим. Ја мислим да овде има доста Муслимана доктора, правника и сличних. Овде су потребни Муслимани који су спремни да се жртвују и да пате заједно са својом браћом Муслиманима.“ – каже овај млади џихадиста.

„Сви они заврше те своје школе, имају своје плате и онда једном пошаљу нешто новца овде и то је њихова цела жртва.“ – објашњава Британац који каже да се зове Абу Ибрахим.

„Ја када дођем овде осећам сатисфакцију и испуњеност, а у Британији живим нормалан живот, идем на предавања и слично, али осећам празнину. Када укључим ТВ осећам бол када видим нашу браћу овде у Босни, у Палестини, у Кашмиру.“ – каже Британац.

„И онда дођем овде и осећам да испуњавам своју дужност. Осећам задовољство и лепоту. Осећам да испуњавам оно што је рекао пророк Мухамед пре 1400 година.“ – објашњава џихадиста.