ЕКСКЛУЗИВНО: Британски џихадисти у БиХ – о задовољству убијања Срба! (ВИДЕО)

БиХ – Снимак направљен у Босни и Херцеговини током рата деведесетих приказује џихадисте из Велике Британије који говоре о својим разлозима због којих се укључују у рат против Срба, али и о „задовољству убијања Срба и испуњености због убијања Срба“.

У питању су припадници злочиначког муџахединског одреда „Ел Муџахедин“ који је познат по многим зверствима учињеним над српским становништвом у Босни и Херцеговини.

Први пред камером говори младић који каже да се зове Абу Ибрахим, да је стар 21 годину, да је из Лондона и да је студент треће године медицине Универзитета Бирмингем, те да је дошао у Босну и Херцеговину да помогне у борби својој „браћи Муслиманима“.

„Често се да чути на Западу од наше браће Муслимана да су Муслиманима овде потребни Муслимани доктори, Муслимани правници, Муслимани финансијски стручњаци, Муслимани инжињери и слично, али ја не верујем у то. Ја се не слажем са тим. Ја мислим да овде има доста Муслимана доктора, правника и сличних. Овде су потребни Муслимани који су спремни да се жртвују и да пате заједно са својом браћом Муслиманима.“ – каже овај млади џихадиста.

„Сви они заврше те своје школе, имају своје плате и онда једном пошаљу нешто новца овде и то је њихова цела жртва.“ – објашњава Британац који каже да се зове Абу Ибрахим.

„Ја када дођем овде осећам сатисфакцију и испуњеност, а у Британији живим нормалан живот, идем на предавања и слично, али осећам празнину. Када укључим ТВ осећам бол када видим нашу браћу овде у Босни, у Палестини, у Кашмиру.“ – каже Британац.

„И онда дођем овде и осећам да испуњавам своју дужност. Осећам задовољство и лепоту. Осећам да испуњавам оно што је рекао пророк Мухамед пре 1400 година.“ – објашњава џихадиста.

„Људи мисле да када ми идемо у Босну да је овде свуда гранатирање, пуцњава, а не знају да ми овде имамо и сладолед, и колаче, телефонску везу са било ким у свету, да упознајемо неке људе за које се може рећи да су најбољи на свету. Ово је одмор за мене овде. Овде упознајем људе из целог света, из Бразила, Јапана, Кине, Средњег Истока, Америке, Канаде, Аустралије, буквално из целог света.“ – додаје млади џихадиста.

„За две-три седмице ослободимо по двеста села, видимо лешеве Срба, људи који силују наше сестре, видимо њихове тела како леже по земљи и знамо да смо постигли нешто вредно, осећам сатисфакцију и испуњеност.“ – каже фанатик из Лондона.

Након њега пред камерама говоре и други џихадисти, понављајући сличне ставове и разлоге због којих су дошли да ратују у БиХ.

Снимак је на енглеском језику, а дистрибуирао се као пропагандни материјал у џамијама у Великој Британији са циљем афирмације омладине и мобилизације што више бораца који би отишли у БиХ да ратују против Срба. Погледајте шта све кажу британски фанатици:

Извор: Комерсант.рс

Loading...