БАЛША ЖЕСТОКО ПОПЉУВАО: И Милорада Додика и Радована Караџића!

БЕОГРАД – Балша Божовић, један од челника Демократске странке, на Твитеру је изнео крајње дискутабилне и тешке оптужбе на рачун председника Републике Српске, Милорада Додика, али и на рачун првог председника и оснивача Републике Српске, Радована Караџића.

Наиме, овај политичар тврди да „Додик прави поделу Босне и Србију увлачи у тај сукоб“, али се не зауставља на тој тврдњи, него наводи и своје мишљење у чему је разлог такве политике Милорада Додика.

„Додик прави поделу Босне и Србију увлачи у тај сукоб. Баш као и Караџић 90-их. Разлог је исти. Да би сачували украдене паре.“ – пише Божовић.

Многи ће рећи да је ово бесрамна интерпретација улоге Радована Караџића у рату деведесетих година, али и бесрамна неаргументована оптужба на рачун Милорада Додика.

Познато је да је Милорад Додик до пре пар година био један од веома блиских партнера Бориса Тадића и Демократске странке, те да је често јавно подржавао ДС, како у свакодневном политичком животу, тако и на изборима који су се одржавали у Србији.

loading...

По свему судећи, Божовић више Додика не види као позитивног српског политичара, а улогу Караџића у стварању Републике Српске проглашава „лоповском“.

Сасвим је извесно да ће Божовић ускоро конкретније образложити и аргументовати своје тврдње и свој политички став, како наспрам Додика, тако и наспрам Караџића, те да је овај твит само увод у „огољавање лоповлука Додика и Караџића“, у супротном би заслужено понео титулу својеврсног „политикантског лажова и кловна“.

Ево шта Божовић пише на Твитеру:

Извор: Комерсант.рс

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

AdNow
Loading...