РУСОФОБ ОГОЉЕН: Јанковић халуцинира „руску чизму“! – КОМЕРСАНТ

РУСОФОБ ОГОЉЕН: Јанковић халуцинира „руску чизму“!

БЕОГРАД – Саша Јанковић, „лидер“ покрета „Слободни грађани Србије“, напокон је потпуно огољен као русофоб, острашћени евроатлантиста и човек који није способан да реално сагледава геополитичку позицију и интересе Србије.

Подсећамо, Комерсант је у току недавне председничке кампање упозоравао грађане Србије на „маске“ Саше Јанковића и његову недораслост позицији председника, због чега је он нервозно иступао још тада у јавности.

Редакција Комерсанта је у току његове кампање приметила да је у његовом председничком програму потпуно изостављена Русија, чиме је он показао потпуни политички аматеризам, апсолутно неразумевање спољнополитичких односа Србије, улоге Србије у свету и тиме практично себе дисквалификовао из трке за председника Србије.

Кључни политички и геополитички проблеми Србије су снажно и историјски везани за руску подршку и за Русију са којом данас имамо и званично међудржавни уговор о стратешком партнерству. Било каква председничка платформа која не укључује стратешке одредбе везане за Русију, попут Јанковићеве председничке платформе, представља чист политички нон-сенс или простије речено, политичку „будалаштину“.

loading...

ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ!

ПРАТИТЕ НАС НА ТЊИТЕРУ! :)

AdNow
Loading...