СЛОБОДАРИ ОТПОЧЕЛИ КАМПАЊУ: Београд је Србија! (ВИДЕО)

БЕОГРАД – Скупом пред препуном салом општине Нови Београд, Народни слободарски покрет је започео кампању за локалне изборе у Београду.

Кампања „Београд је Србија!“ има за циљ да београдској, али и српској јавности укаже на потребу да Београд уз свој космополитски врати и епитет главног града и центра свих српских политичких, економских и културолошких процеса, наводи се у званичном саопштењу НСП-а.

Лидер Слободара, Мирослав Паровић је присутнима указао да је Београд једино место на свету у коме живе Срби из свих крајева српског културног и цивилизацијског простора и да смо стога сви у обавези да уз понос што смо успели да као народ направимо град те величине и значаја у европским размерама, направимо Београд и местом које је поново покретач свих позитивних процеса у нашeм народу.

„Ми као једна од малобројних политичких странака које немају седиште у Београду видимо анимозитете између престонице и остатка Србије, али за разлику од других ми не правимо на томе сепаратистичке политике, већ платформом Београд је Србија покушавамо да разлике смањимо.“, каже Паровић.

Извор: Комерсант.рс

Loading...