ПОЛИТИКА

САСТАНАК СНС: Тема Ана Брнабић

ВУЧИЋ / СКРИНШОТ

БЕОГРАД – У седишту Српске напредне странке одржава се састанак председника Србије и лидера напредњака Александра Вучића са посланицима те странке о избору нове владе и подршци Ани Брнабић за премијера. Састанак је затворен за јавност.

Разговори у седишту СНС-а почели су нешто после девет часова.

Александар Вучић је на уласку у седиште странке, на питање новинара да ли очекује подршку, кратко рекао: „Наравно.“

У странку је стигла и председница скупштине Маја Гојковић, која је такође рекла да очекује апсолутну подршку избору Ане Брнабић.

На састанак су дошли и шеф посланичке групе Александар Мартиновић и његов заменик Владимир Орлић.

Дошла је и потпредседница странке и посланица Марија Обрадовић која је новинарима само кратко рекла: „Очекујем снажну подршку“ и додала да она подржава избор Ане Брнабић за новог премијера Србије.

Посланик Маријан Ристичевић је такође у кратком обраћању новинарима рекао да је већ гласао за Ану Брнабић као члана владе, те да ће гласати и сад.

Самостална посланица Дубравка Филиповски, која је такође позвана да присуствује овом састанку, рекла је да даје снажну подршку предлогу Александра Вучића да повери мандат и да очекује да јединство буде исказано и данас.

Извор: РТС

19 / 06 / 2017

Loading...


Саопштења, информације и предлоге за сарадњу можете слати на: desk@komersant.rs

Преношење текстова и осталих објављених материјала на другим онлајн издањима је дозвољено само уз писану сагласност редакције.

Сва права задржана. КОМЕРСАНТ ©