(НЕ)ОЧЕКИВАНО: Лазански нови амбасадор Србије у Москви!?

БЕОГРАД – Посланик СНС-а, војни аналитичар и колумниста “Политике“ Мирослав Лазански, како “Ало!“ сазнаје, биће постављен за новог амбасадора Србије у Москви! Актуелни народни посланик у Скупштини Србије са листе Српске напредне странке Мирослав Лазански, који иначе никада у јавним наступима није скривао своју љубав према Русији и њеном председнику Владимиру Путину, могао би да постане амбасадор Србије у Москви и на том месту да наследи актуелног амбасадора Славка Терзића, који нашу земљу представља у Русији од 2012. године.

– Лазански је добар познавалац прилика у Русији, заинтересован је за ту позицију веома и има највеће шансе да наследи Терзића – каже наш одлично обавештени извор.

Позвали смо јуче Лазанског како би нам све ово прокоментарисао, али он није желео ни да потврди, нити да демантује наша сазнања.

– Ја то стварно не могу да коментаришем, а и тренутно сам ван земље – загонетан је био Лазански, који нам је све ово рекао уз пријатан осмех.

Иначе, за Мирослава Лазанског се спекулисало и да ће након смене Братислава Гашића управо он засести у фотељу министра одбране због тога што је школован кадар, добро војно информисан, али тада су му као ману медији наводили то што је видно окренут Русији, док уједно има и снажан антинатоовски став.

Извор: Ало

Loading...