ПОЛИТИКА

ДАЧИЋ: Албанци траже Србе који ће им помоћи, зато гласајте за Српску листу!

ДАЧИЋ / СКРИНШОТ

БЕОГРАД – В. д. премијера Србије и министар спољних послова Ивица Дачић је поручио да су избори на Косову и Метохији од виталног значаја за српски народ, који само јединствен може да обезбеди свој опстанак.

„Албанске власти у Приштини траже Србе који ће им помоћи у изградњи независне државе. Зато је од пресудне важности да Срби у што већем броју изађу на изборе и гласају за Српску листу која једино има подршку председника Србије Александра Вучића и Владе Србије“, поручио је Дачић у изјави, саопштило је Министарство спољних послова.

На Косову и Метохији се одржавају ванредни парламентарни избори, на којима око 1,8 милиона уписаних гласача има прилику да изабере 120 посланика. Изборе прати близу 5.000 посматрача. Пред српским гласачима је избор: ко ће заузети 10 загарантованих места и заступати њихове интересе у Скупштини. На гласање су стигли и Срби расељени с Косова и Метохије. Због изборних неправилности до сада ухапшено седам особа.

Извор: Танјуг / РТС

11 / 06 / 2017

Loading...


Саопштења, информације и предлоге за сарадњу можете слати на: desk@komersant.rs

Преношење текстова и осталих објављених материјала на другим онлајн издањима је дозвољено само уз писану сагласност редакције.

Сва права задржана. КОМЕРСАНТ ©